ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αν είστε από 05 έως 85 τότε θα πρέπει να το διαβάσετε!

Κυρία Μαίρη (ετών 51) ιδιωτικός υπάλληλος

Εμείς στο Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης είμαστε ήδη 60 μέλη. Οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να παίζουμε μαντολίνο, αρχίσαμε να διαβάζουμε παρτιτούρα και καταφέραμε να ενταχτούμε στην 45μελή ορχήστρα του συνόλου δίπλα σε επαγγελματίες μουσικούς.

Γιώργος (ετών 21) φοιτητής

Η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και αξιοποίησης των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων του ανθρώπου. Είναι ένας τρόπος να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Οι νότες μπορούν να γίνουν ο δικός σου οδηγός για να κατανοήσεις τις βαθύτερες έννοιες της ζωής.

Ανδρέας (ετών 11) μαθητής

Έπαιξα και εγώ μαζί τους! Δίπλα στη μαμά και στο παππού! Ήταν σπουδαίο πραγματικά!

Στέλλα (ετών 25) εκπαιδευτικός

Παροτρύνετε τα παιδιά να ασχοληθούν με τη μουσική, καθώς τα οφέλη από την εκμάθηση μουσικών οργάνων είναι πολλαπλά. Εκτός της αδιαμφισβήτητης παιδείας που θα λάβουν, παράλληλα θα γυμνάζουν τους μυς του σώματός τους, αλλά και τη λειτουργία του εγκεφάλου τους, πετυχαίνοντας υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας σε εξετάσεις κατακτώντας, έτσι, τους στόχους τους!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Απευθυνόμαστε σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές που έχουν τη διάθεση και μπορούν να σταθούν υπεύθυνα στην προσπάθεια μας αυτή.

Γίνετε μέλη ΤΩΡΑ! Ελάτε να ξεκινήσουμε και τις άλλες δύο δράσεις του συνόλου μας, τη χορωδία και τη θεατροχορευτική ομάδα. Επωφεληθείτε των προνομίων που έχουν  τα μέλη του Συνόλου.

Για σας τους μικρούς μέχρι και 18 ετών σας προτείνουμε να γίνετε “μέλος junior” και να  επωφεληθείτε των προνομίων, όπως μαθήματα μουσικής, χορού κ.α.

Επισκεφτείτε τον όμορφο χώρο μας ενημερωθείτε και γίνετε μέλη μας.

 

Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης 

Ορχήστρα-Χορωδία-Χοροθέατρο

Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη (έναντι hotel Αpollonia)

71414  Ελληνοπεράματα Ηράκλειο Κρήτη

Τηλ: 6987 256649 – 6985 606113

Καλλιτεχνική διεύθυνση

Μιχαήλ E. Μαρακομιχελάκης

http://www.synolontk.com   – e-mail: synolontk@hotmail.com –  skype: synolontk