ΓΙΝΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ

 ΣΥΝΟΛΟ ΝΥΚΤΩΝ & ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ                                                        

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης βασίζεται σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, εμπνευστής της όποιας είναι ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής, Μιχάλης Μαρακομιχελάκης. Πρόκειται για μια πολυμελή ορχήστρα τύπου μαντολινάτας, η οποία όμως έχει εμπλουτιστεί με παραδοσιακά και λαϊκά  όργανα της Κρήτης και της Ελλάδος γενικότερα.

Το ρεπερτόριο του συνόλου περιλαμβάνει θέματα από την παράδοσή μας, καθώς και έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενορχηστρωμένα συμφώνα με τις ανάγκες του συνόλου. Το σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης έχει πλέον προχωρήσει στη σύσταση  σωματείου, αποτελείται από 40 άτομα ορχήστρα, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι η ενσωμάτωση μεικτής χορωδίας καθώς και θεατροχορευτικής ομάδας.

Ορισμένοι από τους σκοπούς του σωματείου μας είναι η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής, μουσικής κουλτούρας-παράδοσης και κληρονομιάς της πατρίδας μας, η προβολή των στοιχείων του λαϊκού μας πολιτισμού, η αναβίωση και προβολή μελωδιών, μουσικών στοιχείων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Κρήτης. Στα πλαίσια αυτά, προσανατολιζόμαστε στην οργάνωση και τον συντονισμό επιμορφωτικών, κοινωνικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, διαλέξεις, προβολές, συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ μουσικής κ.α. Επιπλέον, με τη διενέργεια τέτοιων εκδηλώσεων σκοπεύουμε στην τέλεση φιλανθρωπικού έργου και αγαθοεργιών, καθώς και στη γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Για την πραγμάτωση των παραπάνω σκοπών είναι αναγκαία η συνδρομή και η στήριξη ανθρώπων με ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο και τη μουσική μας παράδοση. Για το λόγο αυτό, αναζητούμε αρωγούς στα πλαίσια μιας ανταποδοτικής χορηγίας, όπου έκαστος χορηγός απολαμβάνει προνόμια όπως προβολή και διαφήμιση της επιχείρησής του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας, σε έντυπο υλικό που διανέμεται στις εκάστοτε εκδηλώσεις μας, όπως αφίσες, πρόγραμμα εκδηλώσεων κ.α., είτε σε άλλα μέσα διαφήμισης, όπως ραδιόφωνο και τηλεόραση. Σας ενημερώνουμε ότι το ύψος της χορηγίας ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ συν τα έξοδα παραστατικού.

Μη χάσετε την πολύ καλή πρόταση που σας προτείνουμε και διαφημίστε την επιχείρηση σας, μέσα από υψηλού πολιτισμικού ενδιαφέροντος δρώμενα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι εκτός από τις συναυλίες του συνόλου για πέμπτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί και το φεστιβάλ μαντολίνου (Cretan mandolin festival) 2015.

 

                                     Επικοινωνία

          Η Πρόεδρος 

        Γιώργος Περάκης

         Τηλ: